Andros.Mythos | Turnhoutsebaan 149-151 , 2970 schilde, 03 384 22 10, andros-mythos@telenet.be

Beste klanten,

 

Binnenkort sluiten wij definitief de deuren. 31 juli 2018 wordt onze laatste dag.

 

Augustus is de oogstmaand, en dit jaar is het ook het moment waarop wij dit waardevolle hoofdstuk afsluiten. Wij mogen gaan oogsten wat wij in al die mooie jaren hebben gezaaid.

 

Andros-Mythos was een plezier en een passie. Wij hebben steeds genoten van het werk in onze modezaak, en de fijne contacten met onze leveranciers en bezoekers. Wij gingen graag op zoek naar de nieuwe collecties die in onze winkel zouden passen, en ten dienste staan van onze klanten gaf ons steeds groot genoegen.

 

Dankzij u hadden wij de kans om ons te wijden aan onze zaak en de mode. Daarom willen wij u graag van harte bedanken om ons al deze jaren te steunen.

 

Met de meest warme groeten,

Het Andros- Mythos team

 

 

 

Everyday is a fashion show!


Ons team zet haar beste beentje voor om u via deze weg warm te maken om een bezoekje te brengen aan onze aantrekkelijke modezaak.

Hou je ervan jezelf te verzorgen en mooi gekleed te gaan? Dan ben je bij Andros-Mythos aan het juiste adres. Casual of chique, maar altijd volgens de laatste trends. Bij Andros-Mythos vindt u een breed aanbod van merken uit binnen- en buitenland. Wij bieden collecties voor de modebewuste vrouw.

Wij adviseren u met persoonlijk stijladvies en assisteren u bij uw keuze.
U kunt bij ons in Schilde in alle rust passen. En uiteraard werken wij, indien u dat wenst, uw look verder af met accessoires als een riem, sjaaltje of juwelen.

U bent welkom bij Andros-Mythos!

 

Openingsuren

maandag: gesloten
dinsdag tot vrijdag: 9.30-12.30 uur en 13.30-18 uur
zaterdag: 9.30-18 uur
zondag: gesloten

 

 

Andros Mythos Schilde

ANDROS MYTHOS | VROUW & MODE